RTL Talent Academy

Houd jij van zingen, dansen en acteren? Dan is RTL Talent Academy zeker iets voor jou! RTL Talent Academy is een musicalschool voor leerlingen van 10 t/m 18 jaar.

Lees verder

Telekids Musicalschool KidsKoor

Ben jij dol op zingen?
Zing dan mee met het
Telekids Musicalschool KidsKoor!

Het KidsKoor is bestemd voor iedereen tussen de 9 en 14 jaar.

Ben je dol op zingen, wil je daar graag veel mee bezig zijn en dat samen doen met andere kids, dan is dit kidskoor iets voor jou.

Lees verder

Telekids Musicalschool KidsClub

Telekids Musicalschool KidsClub is de groep voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Tijdens repetities werken we aan zang, dans en drama in blokken van vier weken.

Lees verder

Telekids Musicalschool

Houd jij van zingen, dansen en acteren? Dan is Telekids Musicalschool zeker iets voor jou! Telekids Musicalschool is een musicalschool voor leerlingen van 4 t/m 12 jaar.

Lees verder

Telekids ClipClub

Camera loopt, en…actie! In de schoolvakanties nodigen we iedereen van 8 t/m 12 jaar uit voor een dagje ClipClub. Tijdens een ClipClub workshop ben je één dag onderdeel van een echte filmploeg. Samen werk je toe naar een mooi eindresultaat: je eigen videoclip! Bekijk de eerstvolgende workshopdagen in jouw regio.

Lees verder

Talent Academy - The Musical

Dit jaar is de spetterende musical Talent Academy de eindproductie van de Telekids Musicalschool. Deze musical volgt een groep kinderen die is aangenomen voor de school van hun dromen. In de auditie voor een hoofdrol in een nieuwe musical van de grootste producent van het land, breekt de strijd los! Talent Academy is een bruisende musical vol spanning, humor én een vleugje romantiek! Alle leerlingen van Telekids Musicalschool zijn in juni 2014 in diverse theaters in Nederland te zien.

Lees verder

 

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Musicalles, voor alle kids en tieners van Nederland
Bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy is plaats voor iedereen. Jongens, meiden, van kleuters tot tieners, we hebben lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Ongemerkt en op een leuke en uitdagende manier werk je aan je persoonlijkheid en leer je zelfverzekerd in het leven te staan. Een verworvenheid voor de rest van je leven!

 

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds wil net als Telekids Musicalschool dat alle kinderen in Nederland zich kunnen ontwikkelen in minstens één kunstdiscipline. Het Jeugdcultuurfonds biedt deze mogelijkheid. Lees hierover meer op www.jeugdcultuurfonds.nl.

Aanmelden

Wil jij graag les krijgen in zang, dans en spel bij Telekids Musicalschool? Geef je dan vandaag nog op voor een proefles! Je doet gewoon mee met een les in één van onze groepen en beleeft wat musicalles is.

Aanmelden

Nieuws

Ga naar het nieuwsoverzicht
[/row]

Laatste tweets

Telekidsmusical
  • TelekidsmusicalKidskoor vanaf 17:00 uur te zien bij RTV Utrecht. Optreden kerst met koren! - posted on 20/12/2014 14:08:18
  • TelekidsmusicalZin in een feestelijke stemming? Kidskoor treedt vanavond om 19:00 op in de Intratuin in Amersfoort. We ontmoeten je graag! - posted on 12/12/2014 16:33:06
  • TelekidsmusicalLeuk! Morgen om 16:20 uur interview bij @rtvemmen over onze #telekidsmusical groepen bij @Poppingsport - posted on 24/11/2014 09:11:20
  • TelekidsmusicalVandaag een leuke 'bedank mail' met foto ontvangen voor de #telekidsmusical bijdrage aan opening #cinekidfestival http://t.co/QIwYBfakxE - posted on 05/11/2014 14:40:24
  • TelekidsmusicalTelekids Musicalschool opent haar deuren in Apeldoorn! Meld je nu aan en doe mee! http://t.co/4Use04P9xa http://t.co/ey58HnyAYK - posted on 30/10/2014 10:22:31