Mini's

Voor iedereen van 4 t/m 7 jaar, elke week zingen, dansen en toneel op jouw niveau!

Lees verder

Telekids Musicalschool KidsKoor

Ben jij dol op zingen?
Zing dan mee met het
Telekids Musicalschool KidsKoor!

Het KidsKoor is bestemd voor iedereen van 8 t/m 12 jaar.

Ben je dol op zingen, wil je daar graag veel mee bezig zijn en dat samen doen met andere kids, dan is dit kidskoor iets voor jou.

Lees verder

Telekids Musicalschool KidsClub

Telekids Musicalschool KidsClub is de groep voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Tijdens repetities werken we aan zang, dans en toneel.

Lees verder

Telekids Musicalschool

Join the Club! DeTelekids Musicalschool is er voor iedereen! Een musicalschool voor leerlingen van 4 t/m 9 jaar. Voor iedereen vanaf 10 jaar is er de RTL Talent Academy.

Lees verder

Telekids ClipClub

Camera loopt, en…actie! In de schoolvakanties nodigen we iedereen van 8 t/m 12 jaar uit voor een dagje ClipClub. Tijdens een ClipClub workshop ben je één dag onderdeel van een echte filmploeg. Samen werk je toe naar een mooi eindresultaat: je eigen videoclip! Bekijk de eerstvolgende workshopdagen.

Lees verder

Stella in de Sterren en Koning Bobbel

Alle KidsClub en TeensClub 1 en TopClub leerlingen spelen in 'Stella in de Sterren'. Een voorstelling van bijna twee uur over de zoektocht van Stella en haar vrienden. Speeldata: 13, 14 en 21 juni 2015 in theater De Flint in Amersfoort. Per dag twee voorstellingen. Gastrollen voor o.a. Anouk Maas en Barry Beijer!

Lees verder

 

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Musicalles, voor alle kids en tieners van Nederland
Bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy is plaats voor iedereen. Jongens, meiden, van kleuters tot tieners, we hebben lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Ongemerkt en op een leuke en uitdagende manier werk je aan je persoonlijkheid en leer je zelfverzekerd in het leven te staan. Een verworvenheid voor de rest van je leven!

Meld je nu aan!

De voorstellingen 2015

Flyer-Plastic
Flyer-Stella
Flyer-Koning-Bobbel

Dit jaar spelen de leerlingen van de Telekids Musical School en de RTL Talent Academy de voorstellingen Koning Bobbel, Stella in de Sterren en Plastic!

Bekijk de voorstellingen van 2015

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds wil net als Telekids Musicalschool dat alle kinderen in Nederland zich kunnen ontwikkelen in minstens één kunstdiscipline. Het Jeugdcultuurfonds biedt deze mogelijkheid. Lees hierover meer op www.jeugdcultuurfonds.nl.

Nieuws

Ga naar het nieuwsoverzicht

Laatste tweets

Telekidsmusical
  • TelekidsmusicalDe affiches van Koning Bobbel 28 juni #telekidsmusical naast onze collega's in #deflint theater http://t.co/f5JsFh1c1N - posted on 17/04/2015 21:00:58
  • TelekidsmusicalAnouk Maas moest afzeggen voor musical Stella in de Sterren bij #telekidsmusical Gelukkig is Sita bereid gevonden haar rol over te nemen. - posted on 15/04/2015 13:27:52
  • TelekidsmusicalKaartverkoop eindvoorstellingen gestart! Kijk op: deflint.nl (mini/kids/teens1) of lievevrouw.nl (teens2) http://t.co/q5uxEUAksr - posted on 03/03/2015 15:34:14
  • Telekidsmusical30 aug. Auditiedag! Durf jij jou talent te laten zien aan de jury? Wie weet krijg jij een plekje in de TopClub! Meld je aan via de website. - posted on 26/02/2015 10:46:45
  • TelekidsmusicalYeah!!!!!! Onze vestiging Schagen #telekidsmusical start morgen. Mooie start met 30 leerlingen. Repetities voor #Stellaindesterren Succes! - posted on 10/02/2015 21:16:28