Telekids Musicalschool

Houd jij van zingen, dansen en acteren? Dan is Telekids Musicalschool zeker iets voor jou! Telekids Musicalschool is een musicalschool voor leerlingen van 4 t/m 12 jaar.

Lees verder

TumTumClub

Telekids TumTumclub is de groep voor de allerjongsten. Musical lessen voor kinderen uit basisschool groep 1 t/m groep 3. Tijdens deze lessen worden de musicaldisciplines aangeboden zoals die ook in de lessen aan de oudere kinderen aan de orde komen; zang, dans en drama. Uiteraard op een niveau wat past bij de Tumtum leeftijd.

Lees verder

Telekidskoor

Ben jij dol op zingen?
Zing dan mee met het
Telekids KIDSKOOR!

Het Telekidskoor is bestemd voor iedereen tussen de 7 en 12 jaar.

Ben je dol op zingen, wil je daar graag veel mee bezig zijn en dat samen doen met andere kids, dan is dit kidskoor iets voor jou.

Lees verder

Telekids KidsClub

Telekids KidsClub is de groep voor kinderen van groep 4 t/m groep 8. Tijdens repetities werken we aan zang, dans en drama in blokken van vier weken.

Lees verder

Telekids ClipClub

Camera loopt, en…actie! In de schoolvakanties nodigen we iedereen van 8 t/m 12 jaar uit voor een dagje ClipClub. Tijdens een ClipClub workshop ben je één dag onderdeel van een echte filmploeg. Samen werk je toe naar een mooi eindresultaat: je eigen videoclip! Bekijk de eerstvolgende workshopdagen in jouw regio.

Lees verder

Talent Academy - The Musical

Dit jaar is de spetterende musical Talent Academy de eindproductie van de Telekids Musicalschool. Deze musical volgt een groep kinderen die is aangenomen voor de school van hun dromen. In de auditie voor een hoofdrol in een nieuwe musical van de grootste producent van het land, breekt de strijd los! Talent Academy is een bruisende musical vol spanning, humor én een vleugje romantiek! Alle leerlingen van Telekids Musicalschool zijn in juni 2014 in diverse theaters in Nederland te zien.

Lees verder

Telekids Musicalschool

Houd jij van zingen, dansen en/of acteren? Dan is Telekids Musicalschool zeker iets voor jou! Telekids Musicalschool is een musicalschool voor leerlingen van 4 t/m 12 jaar. Je repeteert wekelijks om je op het gebied van zang, dans en spel te ontwikkelen en om je voor te bereiden voor optredens. Dat is leuk, leerzaam en inspirerend!

Op TV

Aanmelden

Wil jij graag les krijgen in zang, dans en spel bij Telekids Musicalschool? Geef je dan vandaag nog op voor een gratis proefles! Je doet gewoon mee met een les in één van onze groepen en beleeft wat musicalles is.

Aanmelden

 

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds wil net als Telekids Musicalschool dat alle kinderen in Nederland zich kunnen ontwikkelen in minstens één kunstdiscipline. Het Jeugdcultuurfonds biedt deze mogelijkheid. Lees hierover meer op www.jeugdcultuurfonds.nl.

Nieuws

Lees verder

Laatste tweets

Telekidsmusical
  • TelekidsmusicalDe nieuwe clip van @FemkeMeines met daarin leerlingen van onze musicalschool staat vandaag online! #trots #DatZijnWij http://t.co/ecHc3tuSYy - posted on 18/04/2014 20:46:33
  • TelekidsmusicalYess! We hebben een locatie gevonden in Groningen en Westerbork! Queno @annemieksmegen We kunnen nu snel van start met de lessen! #musical - posted on 18/04/2014 07:59:34
  • TelekidsmusicalPer 1 mei starten we in Groningen en Westerbork.Ben jij musicaldocent en wil je hier lesgeven?Stuur ons je CV! info@telekidsmusicalschool.nl - posted on 15/04/2014 13:37:38
  • TelekidsmusicalZojuist heel leuk gesprek gehad met @annemieksmegen over onze nieuwe groepen in #Groningen en misschien wel #Veendam. Het wordt concreet! - posted on 14/04/2014 11:59:44
  • TelekidsmusicalMaandag kennismaken bij onze nieuwe locatie @queno in Groningen. Kunnen we hopelijk snel van start daar. Yeah!! - posted on 11/04/2014 08:20:13

Nooit Gedacht Land

Verkrijgbaar: de DVD Nooit Gedacht Land

Kom maar op

Speciaal voor de leeftijd 12 tot 18 jaar is de website van Kom Maar Op.