Mini's

Voor iedereen van 4 t/m 7 jaar, elke week zingen, dansen en toneel op jouw niveau!

Lees verder

Telekids Musicalschool KidsKoor

Ben jij dol op zingen?
Zing dan mee met het
Telekids Musicalschool KidsKoor!

Het KidsKoor is bestemd voor iedereen van 8 t/m 12 jaar.

Ben je dol op zingen, wil je daar graag veel mee bezig zijn en dat samen doen met andere kids, dan is dit kidskoor iets voor jou.

Lees verder

Telekids Musicalschool KidsClub

Telekids Musicalschool KidsClub is de groep voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Tijdens repetities werken we aan zang, dans en toneel.

Lees verder

Telekids Musicalschool

Join the Club! DeTelekids Musicalschool is er voor iedereen! Een musicalschool voor leerlingen van 4 t/m 9 jaar. Voor iedereen vanaf 10 jaar is er de RTL Talent Academy.

Lees verder

Telekids ClipClub

Camera loopt, en…actie! In de schoolvakanties nodigen we iedereen van 8 t/m 12 jaar uit voor een dagje ClipClub. Tijdens een ClipClub workshop ben je één dag onderdeel van een echte filmploeg. Samen werk je toe naar een mooi eindresultaat: je eigen videoclip! Bekijk de eerstvolgende workshopdagen.

Lees verder

Stella in de Sterren en Koning Bobbel

Alle KidsClub en TeensClub 1 en TopClub leerlingen spelen in 'Stella in de Sterren'. Een voorstelling van bijna twee uur over de zoektocht van Stella en haar vrienden. Speeldata: 13, 14 en 21 juni 2015 in theater De Flint in Amersfoort. Per dag twee voorstellingen. Gastrollen voor o.a. Anouk Maas en Barry Beijer!

Lees verder

 

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Musicalles, voor alle kids en tieners van Nederland
Bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy is plaats voor iedereen. Jongens, meiden, van kleuters tot tieners, we hebben lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities.

Ongemerkt en op een leuke en uitdagende manier werk je aan je persoonlijkheid en leer je zelfverzekerd in het leven te staan. Een verworvenheid voor de rest van je leven!

 

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds wil net als Telekids Musicalschool dat alle kinderen in Nederland zich kunnen ontwikkelen in minstens één kunstdiscipline. Het Jeugdcultuurfonds biedt deze mogelijkheid. Lees hierover meer op www.jeugdcultuurfonds.nl.

Aanmelden

Wil jij graag les krijgen in zang, dans en spel bij Telekids Musicalschool? Geef je dan vandaag nog op voor een proefles! Je doet gewoon mee met een les in één van onze groepen en beleeft wat musicalles is.

Aanmelden

Nieuws

Ga naar het nieuwsoverzicht

Laatste tweets

Telekidsmusical
  • Telekidsmusical30 aug. Auditiedag! Durf jij jou talent te laten zien aan de jury? Wie weet krijg jij een plekje in de TopClub! Meld je aan via de website. - posted on 26/02/2015 10:46:45
  • TelekidsmusicalYeah!!!!!! Onze vestiging Schagen #telekidsmusical start morgen. Mooie start met 30 leerlingen. Repetities voor #Stellaindesterren Succes! - posted on 10/02/2015 21:16:28
  • TelekidsmusicalEn natuurlijk #KoningBobbel de musical. 28 juni in @Flinttheater Amersfoort - posted on 02/02/2015 11:36:22
  • TelekidsmusicalEn natuurlijk #koningbobbel de musical. 38 juni in @Flinttheater Amersfoort. - posted on 01/02/2015 20:40:22
  • TelekidsmusicalKidskoor vanaf 17:00 uur te zien bij RTV Utrecht. Optreden kerst met koren! - posted on 20/12/2014 14:08:18